Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Tweedaagse 2017 update

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij!

Zoals bekend staat de tweedaagse in de agenda voor 13 en 14 mei 2017. De route is (vrijwel) klaar en voert ons onder andere over mooie buitendijkse fietspaden langs Wester- en Oosterschelde. Beide dagen fietsen we ongeveer 180 km en de eerste dag is er een mogelijkheid om iets eerder naar het hotel af te steken. Verder hoort bij de tweedaagse een gematigd tempo, ga uit van snelheden die de 27 groep fietst. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met de wind die in Zeeland vaak lekker doorstaat. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, vandaar deze tweede oproep voor deelname.

Er is plaats voor veertig fietsende deelnemers. Je kunt je inschrijven op de site en vervolgens de inschrijving kracht bij te zetten door 105 euro over te maken op rekeningnummer NL65RABO0116877677, ten name van WTC de Hellen onder vermelding van Tweedaagse 2017. Als je inschrijft, ook graag een mail naar :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reiner Kole
Hans de Brouwer

   stormvloedkering
up